Професионално Почистване
Телефон
0894 354 362
Адрес
гр.София,
ж.к.Дружба 1 бл.76 вх.А

SkyClean ЕООД Професионално Почистване

професионално почистване

Дейността на Sky Clean ltd.основно е ориентирана към услуги за професионално почистване на апартаменти, къщи, офиси, бизнес сгради, хотели, ресторанти, магазини, гаражи, фасади, витрини и моторни превозни средства.


Фирмата ни разполага с млад квалифициран персонал с изградено професионално отношение към работата и високо чувство за отговорност. В Sky Clean имаме дългогодишен опит в сферите на абонаментно почистване на частни домове , офиси и офисни сгради , хотелски и затворени жилищни комплекси , складови помещения и търговски помещения от всякакъв тип. Основен приоритет в дейността ни е и еднократното почистване – чистене на всички изброени по-горе обекти , както и основно почистване след ремонт ,свързано с пълното премахване на замърсяванията предизвикани от строителните работи.


Целта , за която никога не сме пестили усилия и винаги преследваме е качественото и достъпно обслужване на Клиентите ни.


Машините за чистене , които ползваме са от най-високо качество и без изключение са произведени от лидерите в производството на почистваща техника комапнии, като : LAVOR, Numatic Internation, Karcher, Hako.. За качеството на резултатите от почистването, разчитаме на най-доказаните марки професионални препарати за почистване и серия от скоро навлезлите на пазара био препарати.