Миене на стъкла
Миене на стъкла

Професионално миене на стъкла – Възмонжност за абонаментно измиване на прозорци и витринни.
От Sky Clean предлагаме професионално почистване и измиване на прозорци и витрини , както и миене на стъкла от всякакъв вид. Ако имате нужда от перфектно измиване на прозорците и витрините Ви – от миене на стъкла с наистина професионални препарати , ние сме хората , които Ви трябват.

В големите градове именно прозорците и витрините (като цяло стъклата) се замърсяват най-бързо и особено при търговските обекти е наложително , много често да се извърша миенето на стъкла за подържането на необходимият вид. В тази връзкапри плановете ни за абонаментно почистване , периодичните ни услуги за миене на стъкла с цел подържането на идеален външен вид на витрини са изключително подходящи за магазини , ресторанти и хотели.

Много важно е да се знае, че освен красив външен вид , редовното миене на стъклата на прозорците ни в дома и офиса е много важно и от хигиенно-здравна гледна точка.

Фирмата ни ползва професионално оборудване и препарати за миене на стъкла , произведени от най-утвърдените на пазара компании , което заедно с уменията на служителите ни е гаранция за блестящата чистота на прозорците, третирани от нас.

* Виж цени за миене на стъкла

Изпратете запитване

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *